Популярна українська співачка Тіна Кароль дала відверте інтерв'ю дружині телеведучого Дмитра Комарова Олександрі Кучеренко та зізналася, за якого чоловіка ніколи не вийде заміж.

У передачі "33 за 3" Тіна Кароль розказала, що ніколи б не змогла закохатися в брудного чоловіка. Про це артистка заявила з посмішкою. Ймовірно, критерій охайності у зірки стоїть на першому місці.

Олександра Кучеренко також поцікавилася у Тіни Кароль, чи важливий їй статус чоловіка і змогла б вона побудувати відносини з жебраком.

Співачка заявила, що перш за все вибирає чоловіка, а не його статус. Вона зазначила, якби закохалася, то змогла б вийти заміж і за жебрака.

Варто відзначити, що раніше в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" у рубриці "Кава з перцем" Тіна Кароль розповіла, якими якостями повинен володіти чоловік, який претендує на її серце.

У співачки є два важливих критерії: благородство і самостійність.

"Він повинен бути благородним. Просто бути чоловіком. Насправді, нічого не потрібно робити. Коли ти намагаєшся чогось сильно домогтися, знаєте, прям так "хочу, хочу", нічого не виходить.

Коли ти перестаєш цього не тільки хотіти, але ставишся до цього з очікуванням і любов'ю – це обов'язково з тобою трапиться. Чоловік, ну... повинен бути самостійним. Це така рідкість", - зізналася знаменитість.

Примітно, що в останні роки зірка відкрито говорить про те, що готова до нових відносин. Вона зізнається, що її серце почало потроху відтавати. Більш того, Тіна Кароль мріє про доньку. В одному з інтерв'ю вона розповідала, що навіть готова взяти дитину з дитячого будинку. Але поки до цього не готовий її син Веніамін.

Раніше "Нyser" писав про те, що Тіна Кароль стала об'єктом критики в мережі через виступ на шоу "Голос країни".

Також наш портал повідомляв, Тіна Кароль ошелешила шанувальників своєю заявою про відхід з шоу "Голос країни".

Нагадуємо, у мережі опублікували знімок Тіни Кароль з маленькою дівчинкою на руках.