Олександр Лукашенко назвав головну умову, за якої погодиться на перевибори президента в Білорусі.

Таким чином, самопроголошений "президент" Білорусі зазначив, що це можливо тільки в тому випадку, якщо разом з Білоруссю на це підуть і Сполучені Штати. Лукашенко заявив, що не боїться про це говорити публічно, пише "Українська правда".

Лукашенко зізнався, як його хотіли задушити, фото: Громадське

За його словами, він не проти повторних виборів, яких від нього вимагають, переступивши через все. Зокрема, Олександр Лукашенко готовий закрити очі на те, що Білорусь незалежна і суверенна держава. Однак для початку він хоче, щоб і в США вчинили таким же чином, а саме теж призначили дострокові вибори.

Того ж дня, коли це станеться, Лукашенко пообіцяв призначити перевибори і в Білорусі. Справа в тому, що "президент" Білорусі впевнений в тому, що на останніх виборах президента США здобути перемогу повинен був Дональд Трамп. У зв'язку з цим, він вважає, що американці теж наробили справ.

Лукашенко порівняв Білорусь з США і назвав умову перевиборів, фото: РБК-Україна

Також псевдопрезидент заявив, що Захід намагається чинити тиск на Білорусь. На його думку, це схоже на спробу "придушити" як Лукашенка, так і всю країну. Однак чиновник не збирається піддаватися США і поступатися позиціями.

Олександр Лукашенко додав, що продовжить слідувати своїй політиці, як і обіцяв. Все нібито для того, щоб білоруси "більше не ходили під чиїмось батогом".

Раніше "Hyser" писав про те, що у самопроголошеного "президента" Білорусі Олександра Лукашенка знайшли сина, який страждає розумовою відсталістю.

Також наш портал повідомляв, що Олександр Лукашенко розповів, кого він підтримає у разі війни Росії з Україною.

Нагадуємо, що псевдопрезидент Олександр Лукашенко вже готує закон про передачу влади наступнику.