У Чернігівській області стався нещасний випадок з рятувальником спеціального авіаційного загону Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Уточнюється, що у нього під час навчальних стрибків не розкрився парашут, в результаті чого він розбився. Загиблим є 34-річний рятувальник-інструктор Андрій Химич, який значився в Ніжинському спеціальному авіаційному загоні ДСНС. Про це пишуть "Українські Новини".


Мер Ніжина Олександр Колода на своїй сторінці в Facebook висловився щодо всієї цієї ситуації. За його словами, це були планові тренування з підготовки до рятувально-пошукових робіт і ніщо не віщувало біди.

Проте, під час виконання стрибка з висоти 150 м парашут Андрія повністю не наповнився повітрям, що і призвело до його загибелі. Колода висловив свої співчуття його родині і близьким. Варто зазначити, що проживав Андрій Химич у Ніжині, мав звання прапорщика, а працював інструктором пошуково-рятувальної служби.


Також нещодавно трагедія сталася в Одеській області, де під час патрулювання перевернувся катер з 4-ма прикордонниками. Примітно, що пошуки одного з них досі тривають.

На щастя, іншим трьом військовослужбовцям вдалося врятуватися і дістатися до суші. Одного з них врятував інший товариш по службі, який героїчно витягнув друга на собі. Однак через те, що всі вони довго пробули у воді, прикордонники сильно переохолодитися, а один навіть отримав травму ніг. На цей час їм надають медичну допомогу в лікарні.

Раніше "Hyser" писав про те, що патрульний врятував хлопчика, який поліз у воду за взуттям і мало не потонув.

Також наш портал повідомляв, що стали відомі подробиці загибелі дітей під Черніговом.

Нагадуємо, що у Мехіко міст метро обвалився разом з поїздом. Є кадри з цієї події.