Особисте життя співачки Ані Лорак практично завжди знаходиться під пильною увагою шанувальників.

Незважаючи на те, що сама артистка намагається не коментувати те, що відбувається на її особистому фронті, фанати примудряються робити висновки самостійно.

Наприклад, нещодавно мережу облетіли кадри, на яких вона була відображена в компанії свого екс-чоловіка – Мурата Налчаджіоглу. Разом вони відвідали вечірку, організовану "поп-королем" Філіпом Кіркоровим, чим спровокували нову хвилю чуток на інтернет-прострах.

А в одній з нових публікацій у соцмережі Ані Лорак заінтригувала фоловерів ефектним кадром, у підписі до якого заявила: "Чекаю зустрічі з тобою. Нудьгувати…❣️
Скоро побачимося😉"»

У коментарях до посту гості сторінки оцінили фотостарання зірки компліментами. У тому числі, стримати захоплених емоцій не зумів відомий кліпмейкер і режисер Алан Бадоєв:

Не обійшлося і без згадок про те, що Ані Лорак цим повідомленням натякнула на зміни на любовному фронті. До слова, колишній чоловік артистки знаходиться в Туреччині разом з їх спільною дочкою Софією:

Мурат Налчаджиоглу. Фото: скріншот Instagram

Варто відзначити, що причиною розлучення співачки і бізнесмена стала його зрада. Після розставання з батьком своєї дочки Ані Лорак з головою поринула у творчу діяльність, але, за чутками, перебувала в романтичних відносинах з саунд-продюсером Єгором Глібом.

Минулого року в шоу-бізнесовому закуліссі заговорили про те, що між артистами все скінчено. Причиною краху любовної ідилії нібито стала негідна поведінка музичного діяча по відношенню до виконавиці.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак розбурхала фантазію шанувальників, позуючи в купальнику на борту яхти.

Також наш портал розповів про те, що екс-чоловік Ані Лорак похвалився яскравим знімком з відпочинку.

Нагадуємо, що Ані Лорак змінила імідж і викликала бурхливу реакцію соцмереж.