Популярний російський виконавець Микола Басков розбурхав фантазію передплатників свого мікроблогу новим фото.

Артист позував в компанії привабливої брюнетки, в якій користувачі соцмереж дізналися модель і актрису Ірину Воронову.

Музикант і його напарниця по фотосесії були відображені з чуттєвими виразами облич і в ніжних обіймах один одного. У підписі до атмосферного фото Микола Басков звернувся до давньої подруги зі словами привітання: "Бажаю тобі виконання всього задуманого, підкорення творчих вершин! Завжди залишайся такою ніжною, прекрасною, сексуальною".

Крім того, «натуральний блондин» російської естради заінтригував аудиторію новиною про майбутню прем'єру кліпу, в якому знялася Ірина Воронова. Він висловив надію, що нова музична відеоробота підкорить глядацькі серця: "Спасибі за можливість попрацювати разом - кліп вже скоро вийде. 🔥Сподіваюся, це романтичне відео не залишить нікого байдужим".

У коментарях до Послання Миколи Баскова, фоловери приєдналися до привітань його близької подруги і не забули обговорити подробиці особистого життя виконавця.

До слова, далеко не всі гості сторінки Миколи Баскова позитивно поставилися до його публікації. А все тому, що час від часу в шоу-бізнесовому співтоваристві з'являються чутки про його «нетрадиційної» орієнтації.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леонід Агутін здивував шанувальників особистим зізнанням про те, чому не спить з дружиною в одному ліжку.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють різку зміну іміджу Володимира Преснякова.

Нагадуємо, що співак Шура з'явився на публіці в дивному вбранні і викликав бурхливу реакцію шанувальників.