Українська ведуча Леся Нікітюк порадувала шанувальників новиною.

Леся Нікітюк зараз перебуває на відпочинку і активно ділиться зі своїми передплатниками новими фото. Цього разу вона вирішила показати себе в купальнику. Але не це було головне в цій публікації. Леся Нікітюк натякнула на весілля. Як виявилося, що під вінець йде одна з її подруг. Але фанати вже довгий час сподіваються на те, що Леся теж не залишиться холостячкою і все ж вибере собі чоловіка.

Але поки ведуча абсолютно не поспішає з цим. На фото Леся позує в золотому купальнику. А ззаду неї красуються дівчата, серед яких і є та таємнича наречена.

"Девичник2021 - море, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль...😁

p.s. Вгадайте, хто з нас йде під вінець? Підкажу, та що спиною до вас😁", - загадково підписала нове фото українська ведуча Леся Нікітюк.

Варто сказати, що шанувальники прийшли в повний захват від фото і новини.

"Знову тепло і добре ♪ , Леся, ну це шикарно і купальник суперський🔥, Краща) красуня 🔥 🔥 🔥 , Мммм, які ноги🔥 🔥! Та й взагалі, краса 💚, Дівчатка такі дівчатка 💃 😁 🔥 🔥 🔥 , Якая прыгожая дзеўка !!!😍, Як здорово ♪ що всі ми тут, сьогодні зібралися ♪ , Та, що сидить на табуретці йде під вінець, Тепло, коктейлі, у кого-то попереду весілля🔥 🔥 🔥клас. Гарного відпочинку та настрою!, Ох як гаряче🔥 🔥 🔥. Такі красуні 👏 👏 👏 🔥 🔥 🔥 , Яка краса🙌🙌🙌 напевно хотіла сказати: О Боже, стільки краси🙌❤️❤️❤️), Так, Леся ти як завжди зірка.Але всі чомусь повернуті в інший бік 😂", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк показала провокаційне фото в купальнику.

Також писали, що Ксенія Собчак знову потрапила в конфуз, ніяк не може вгамуватися.

Нагадаємо, що Полякова показала провокаційне відео з іншою відомою співачкою.