"Укрзалізниця» знову потрапила в конфуз, люди були не готові до такого повороту.

Багато хто знає, що поїзди «Укрзалізниці» знаходяться хоч і не всі, але більшість, в аварійному стані. Люди часто пишуть негативні відгуки про поїздки, але керівництво компанії часто не реагує на це. Адже для того, щоб привести всі вагони в належний технічний стан потрібно багато грошей. Але те, що нещодавно сталося, змусило багатьох дуже сильно здивуватися.

Справа в тому, що кілька вагонів, які слідували за маршрутом Київ-Миколаїв просто почали протікати від сильного дощу. Вода лилася на пасажирів прямо зі стелі. Все було настільки погано, що працівники компанії видали пасажирам відра і попросили їх допомогти впоратися з цією проблемою.

Злива зі стелі в двох вагонах не припинялася практично всю поїздку, через що пасажирам доводилося весь час стежити за речами, щоб ті залишалися сухими.

В " УЗ " вже вибачилися за інцидент і розповіли, що по прибуттю на кінцеву станцію буде проведено детальний огляд вагона і його ремонт.

У Мережі вже з'явилося комічне відео, як люди з відрами бігали по всьому вагони і намагалися щось зробити, щоб якось врятувати свої речі. Адже якби вони цього не робили, то взагалі незрозуміло, чим би це все закінчилося.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві одна станція метро не працюватиме, жителів міста попередили.

Також писали, що в " УЗ " піднімуть вартість квитків, до чого готуватися.

Нагадаємо, що "УЗ" запустить додаткові склади на свята.