Відома російська виконавиця Крістіна Орбакайте поділилася з передплатниками свого мікроблогу архівним відеороликом за участю близьких людей.

Дочка знаменитої співачки Алли Пугачової нагадала користувачам соцмереж про один з відеокліпів, записаних її зірковою матір'ю на піку популярності. Кліп на пісню «окраїна» у виконанні Примадонни був створений в 1987 році в рамках зйомки фільму «прийшла і говорю».

Крістіна Орбакайте пояснила: "У нашій родині 9 травня завжди особливий день, мої бабуся Зінаїда Архипівна і дідусь Борис Михайлович зустрічалися зі своїми однополчанами. На цьому відео немає жодного актора! Це друзі сім'ї-однополчани!".

У коментарях до посту гості сторінки Христини Орбакайте не скупилися на похвалу і компліменти на адресу її іменитої матері і відзначили, що молодша дочка Алли Борисівни схожа на бабусю:

У пісні артистка звертається до Івана Івановича-фронтового товариша свого батька, а саму композицію виконує в оточенні ветеранів Великої Вітчизняної війни. Епізод, показаний в кліпі, був відзнятий в 1985 році в квартирі матері Алли Пугачової – Зінаїди Одегової.

Варто відзначити, що цю музичну композицію Алла Пугачова не включала в свою концертну програму і не виконувала під час виступів на сцені. До слова, gовна версія кліпу виглядала так:

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін заінтригував шанувальників оригінальним сімейним відео.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, у що Алла Пугачова і Максим Галкін одягають своїх дітей.

Нагадуємо, що Алла Пугачова була помічена на вечірці в компанії близьких друзів.