Дружина Дмитра Монатіка показала їх бешкетних синів.

Дмитро Монатік і його дружина нарешті показали своїх синів. Раніше вони приховували їхні обличчя і категорично нічого не хотіли говорити з цього приводу. Але не так давно вони з'явилися всією сім'єю на обкладинці модного глянцевого журналу. Після цього діти все частіше стали з'являється на сторінках в соціальній мережі своїх зіркових батьків. Цього разу кумедне відео двох хлопців показала їхня мама Ірина.

Відомо, що кадри були зроблені під час відпочинку сім'ї. На відео сини Монатіка активно позують перед камерою в яскравих сонцезахисних окулярах. Вони посміхаються на камеру.

"Наші красунчики 💜 💚 🌴 🌴 ☀️☀️Данечка і платошик❤️❤️", - підписала з любов'ю відео Ірина Монатік.

Відзначимо, що шанувальники завжди приходять в повний захват, коли бачать дітей цієї пари. Адже вони так довго їх приховували. А тепер все різко змінилося. Для фанатів це велика радість. Багато написали, що хлопчаки просто принадність і вони дуже раді їх бачити.

У коментарях також були записи і від представників української естради, наприклад, Лесі Нікітюк.

"Ці малі Монатіки))) абажаю😍, красунчики маленькі ❤️❤️, Братики Монатики 😍😍😍, Ділан Маккей і Брендон Уолш))❤️❤️, Такі симпатяшки ❤ ️ ❤️❤️, Чудові хлопчики 😍 😍 😍 , Перший-мама, другий-ТАТО😍, Ахахахаа ! Обожнювані 🧡 🧡 , Джейсики Бондики🔥🔥🔥🔥🔥🔥👏👏🔥👏, 😍❤️які класні! 😍 "- написали користувачі Мережі.

Відзначимо, Діма Монатік теж часто ділиться зі своїми шанувальниками фото і відео з дітьми. Не так давно він розповів про те, що у його дитини випав перший зую і для нього, як батька, це дуже значуща подія.

Раніше Hyser писав про те, що Микола Басков ошелешив своїх шанувальників фото з загадковою жінкою, яку він поцілував при всіх.

Також писали, що Віра Брежнєва в черговий раз показала фото в купальнику.

Нагадаємо, що Агутін зізнався в сімейній таємниці, ось чому спить окремо.