Дочка популярної української співачки Олі Полякової Маша похвалилася фігурою в купальнику. Також дівчина привітала "суперблондинку" З Днем матері і зізналася їй в ніжних почуттях.

Не секрет, що артистку і її спадкоємицю пов'язують хороші довірчі відносини. У мікроблозі Маші Полякової нерідко з'являються спільні фото зі знаменитою мамою, що дозволяє користувачам соцмереж порівнювати форми і зовнішність знаменитих родичок.

У новій публікації дочка звернулася до " королеви ночі": "Дорога вітаю тебе з Днем матері, ти найкраща мама на землі люблю тебе дуже сильно ❤️❤️❤️❤️".

А в якості ілюстрацій до своїх слів вона розмістила ефектні кадри:

Варто відзначити, що далеко не всім пользоватеялям соцмереж припали до душі кадри, які вибрала Полякова-молодша для свого зворушливого поста:

До слова, нещодавно дочка Олі Полякової стала об'єктом хейтерської критики через відеозапис з репетиції музичного гурту, з яким виступає в якості солістки. Вона поділилася кадрами в Instagram-акаунті і отримала не тільки позитивні, але і негативні відгуки про свої творчі старання.

Зіркова мама не залишилася в строні і виступила на захист свого чада. У відповідь на заяви про те, що у її дочки немає голосу, Оля Полякова відреагувала досить різко:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова вразила шанувальників наповал сміливою заявою про особисте.

Також наш портал розповів про те, що дочка Олі Полякової одягла занадто відвертий купальник і підірвала соцмережі.

Нагадуємо, що Оля Полякова насмішила фанатів кумедною витівкою.