Глава України Володимир Зеленський опублікував зворушливі сімейні знімки й привітав українців з Днем Матері, який цього року відзначали 9 травня в День Перемоги.

Милу публікацію президент розмістив на офіційній сторінці в Instagram.

Володимир Зеленський об'єднав два сімейних знімки. На першому чорно-білому він позує разом з мамою Риммою Володимирівною. На старому фото майбутньому президенту України не більше трьох років.

На другому кадрі Володимир Зеленський зображений вже зі своєю сім'єю: дружиною Оленою і дітьми.

Свій пост глава держави присвятив мамам. Він підкреслив, що це найважливіша і найближча людина, яка завжди поруч.

За словами Зеленського, мати поруч з нами навіть тоді, коли ми знаходимося на великій фізичній відстані від неї, оскільки "материнське серце за тисячі кілометрів відчуває, чи все з нами в порядку".

"Мама – це найближча людина, яка завжди поруч – з народження і фактично під час всіх наших кроків", - зазначив Володимир Зеленський.

За словами президента, мати дарує людям "незвичайну суперсилу", оскільки завжди вислухає, зрозуміє, пробачить і знайде слова, якими підтримає в потрібний момент.

Також він зазначив, що найщасливішими людьми є ті, хто знають "двох мам – свою і своїх дітей". Зеленський підкреслив, що саме таким і є.

"Напевно, найщасливіша людина - та, яка в житті знає двох кращих мам. Свою маму. І маму своїх дітей. Тому я можу сказати, що я – найщасливіша людина на землі. Завдяки вам, моя дорога мама Римма і моя улюблена дружина Олена. Обидві - Володимирівни. Обидві - нескінченно улюблені. Обидві - найкращі у світі", - резюмував глава держави.

Зазначимо, згідно з указу президента Леоніда Кучми від 10 травня 1999 року, День матері в нашій країні відзначається офіційно кожну другу неділю травня.

Раніше "Нyser" писав про те, що Зеленський на офіційній зустрічі пожартував над Росією.

Також наш портал повідомляв, Зеленський з дружиною потрапили в конфуз через взуття.

Нагадуємо, перша леді Олена Зеленська вразила стилем в Катарі.