У мережі показали знімок Олі Полякової, на якому її просто не впізнати.

Оля Полякова просто майстер перевтілення. Вона дуже сміливо змінює свої образ і при цьому завжди залишається дуже привабливою і цікавою. Але мало хто бачив, як співачка виглядала приблизно 20 років тому. Виявляється, що їй могла позаздрити будь-яка. Адже Полякова завжди мала дуже струнку фігуру і приємне обличчя.

Але багато фанатів звернули увагу, що вона в молодості була неймовірно схожа на скандальну російську балерину Анастасію Волочкову. Інші користувачі Мережі зробили акцент на тому, що зараз старша дочка Полякової просто копія мами в молодості.

"Оля Полякова у 20 років і зараз ⭐ годину лише прикрасивши співачку й зіркового детектива шоу МАСКА, чи не так?🔥 ",- підписали фото-колаж у соціальній мережі.

У коментарях шанувальники висловили свою думку з цього приводу. Деякі навіть не знали, скільки зараз років Олі Полякової.

"На першому фото-копія старшої дочки, ну не лукавте, друже фото добряче відретушоване😏, На першому фото-її старша дочка;), На другому фото Оля схожа на Оксану Марченко 😂, Не годину, а пластичні хірурги, Шикарна, просто вау❤️❤️ 🔥 🔥 , Жінка з роками стає ,як дорозі вино 😍❤️, Старша донечка, просто ксерокс, Схожа з донькою, тільки ніс у дочки іншої національності, У Олі ідеальна Російська зовнішність) їй би в казці зніматися☺, Молодця 👋 👍 👏 Мама з татом постаралися генетично передати їй найкраще 😍 🌹 🌸 ✨ 🌟 🌹 риси обличчя абсолютно не змінилося за 20 років🔥 і вона не приховує, що стежить за обличчям за допомогою косметичних процедур. Хороша👏 👏 👏 я говорю про зовнішність😂 😍", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва потрапила в черговий конфуз після невдалого фото в купальнику.

Також писали, що Агутін розкрив таємницю своєї сім'ї.

Нагадаємо, що Джанабаєва показала себе після пологів, не впізнати.