Експерти розповіли, робота в яких професіях здатна забезпечити зарплату в 20 тисяч гривень

На сьогоднішній день величезна кількість українців абсолютно незадоволені рівнем своєї заробітна платня, однак в Україні все ж існують професії, які здатні забезпечувати дохід мінімум в 20 тисяч гривень. Експерти з порталу "rabota.ua"зробили добірку вакансій, які пропонують такий рівень доходу.

Наприклад, Інженер-проектувальник в компанії "CCT груп" в Одесі може розраховувати на зарплату в розмірі від 20 до 27 тисяч гривень. Дана компанія надає інженерні та будівельні послуги. Для роботи необхідний технічна освіта, володіння англійською мовою на середньому рівні, Домашнє робоче місце, володіння програмою AutoCAD. В добавок до зарплати пропонується робота в офісі, офіційне працевлаштування, повний соціальний пакет, підвищення кваліфікації.

У Києві ж пропонується місце Email marketing manager в компанії Zakaz.ua. це міжнародна компанія, яка доставляє продукти з найбільших мереж гіпермаркетів. Співробітник на цій посаді може розраховувати на зарплату від 30 до 40 тисяч гривень. Від претендента на місце потрібен досвід роботи в онлайн-комерційних проекту, знання правил роботи сервісів розсилки, вміння працювати в Excel і аналітичні навички.

Варто відзначити, що велика частина найприбутковіших професій знаходиться в Києві. Там же пропонується місце керівника юридичної служби в Visotsky Consulting. Цієї консалтингової компанії вимагають люди, орієнтовані на результат і інтереси компанії. Необхідно мати компетенцію в договірному та податковому праві, досвід реєстрації юросіб, вміння вносити зміни до установчих документів. Зарплата на цьому місці різниться від 22 400 до 42 000 гривень.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українських пенсіонерів попередили про те, що у них можуть забрати до половини виплат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, в яких країнах українці заробляють найбільше.

Також "Hyser" писав, що у мережі стало відомо, наскільки підвищаться пенсійні виплати.