Російська ведуча Лера Кудрявцева показала спокусливі пози зі своїм чоловіком.

Лера Кудрявцева знає толк у відпочинку. Вона часто подорожує і проводити час зі своїми рідними і близькими. На цей раз вона вирішила навчитися новим навичкам і пограти в гольф. В якості свого тренера вона вибрала свого ж чоловіка. Відзначимо, що незважаючи на різницю у віці пара дуже гармонійно виглядає. Нагадаємо, що чоловік Кудрявцевої молодший за неї і професійно займається спортом.

Але Лера від нього теж не відстає і підтримує себе у відмінній формі. Хоча останнім часом вона отримала багато травм. На відео, яким Лера поділилася на сторінці, чоловік уважно і старанно вчить її грі. Для такого виходу ведуча вибрала довгу спідницю в підлогу і такого ж кольору футболку.

"Гольфістка блін треб вимагаю медаль 🥇 це був приголомшливий вечір, насміялися, награлися )))
Едя, спасибі дорогий", - підписала серію відео Лера Кудрявцева.

Шанувальники також прийшли в захват від побачених кадрів. Вони відзначили, що Лера відмінно виглядає.

"Вам спасибі за позитив і веселощі!🙏 🙏 😘 😍 😍 Але це і справді дуууже веселий спорт, особливо з такою прекрасною спортивною сім'єю, як ваша!🙏🙏💋❤️❤️❤️❤️❤️, Вам, напевно,все-таки скоро не 50.35 максимум. ви виглядаєте, звичайно, приголомшливо😍, Лера завжди відпочиває в одязі кислотно-жовтого кольору!))), Чоловік Красунчик, і допоміг і посміявся❤️ 🙌 😂 , Прям кайфанула, як ніби сама відпочила там, класне місце😍 😍 👏 👏 👏, сміх-це відмінна емоція! Побільше б сміху і таких днів і вечорів!, Теж захотіла спробувати гольф і щоб неодмінно такий же тренер був 🏌️️️💪 💫", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Регіна Тодоренко з'явилася перед шанувальниками в непристойному вигляді.

Також писали, що Леся Нікітюк порадувала шанувальників радісною новиною.

Нагадаємо, що Нікітюк постала перед шанувальниками в купальнику.