18-річна дочка популярної української актриси й гумористки Олени Кравець Марія все частіше публікує в мережі відверті та запальні фото і відео. Нещодавно дівчина показала, як відривалася під Вєрку Сердючку, а також похвалилася татуюваннями в спокусливому танці.

Свіжі відео Марія Кравець запостила на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Так на одному з відеороликів юна красуня позувала в концертному залі разом з подругами. Дівчата провели вечір на концерті "Кварталу 95", де виступила зірка і кумир мільйонів українців Вєрка Сердючка.

Марія підспівувала хіт "Дольче Габбана" разом з актрисами "Жіночого кварталу" Валерією Товстолес і Катериною Нікітіною. Судячи з усього, у Маші хороші стосунки з підопічними своєї мами.

До цього Маша вирішила показати підписникам свою пластику на відео, де в пікантному танці показала й свої тату на руках. Не забула дівчина і про яскравий макіяж.

Дівчина в маленькій маєчці покрутила стегнами, побажавши всім доброго вечора. При цьому на кадрах видно, що у неї є кілька татуювань на обох руках - на передпліччях і зап'ястях.

Тату розмиті, але можна припустити, що одне із зображень це птах.

Як відомо, чоловік Олени Кравець - Сергій Кравець, раніше був продюсером "Кварталу 95", а зараз є продюсером ShootGroup Production. Їх старшу дочку звуть Маша, вона народилася 24 лютого у 2003 році, зараз дівчина вже живе окремо. Також в Олени й Сергія є двійнята Іван і Катя, син з дочкою народилися у 2016 році 19 липня.

Раніше "Нyser" писав про те, що Олена Кравець кардинально змінила зачіску.

Також наш портал повідомляв, Олена Кравець показала близнюків, які підросли.

Нагадуємо, Марія Кравець виклала в мережу відверті кадри в мереживній білизні.