9 травня, в неділю, в одному з житлових будинків столиці сталася пожежа

9 травня в Україні відзначався День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, і, як на всякому святі, в цей день відбувається більше сумних подій, ніж зазвичай. Так, 9 травня, в неділю, в багатоповерхівці, розташованій в Солом'янському районі Києва стався пожежа. Про це повідомляє офіційна прес-служба Державної служби з надзвичайних випадків у Києві на своїй сторінці у Facebook Facebook.

Повідомляється, що 9 травня о 14: 16 на пульт рятувальникам прибув виклик про пожежу в п'ятиповерховому будинку, розташованому за адресою вул.Донецька, 7. Згодом рятувальники з'ясували, що загоряння сталося на кухні однієї з квартир на третьому поверсі.

Пожежники 3-ї державно пожежно-рятувальної частини прибули швидко, проте пожежу вже встигли загасити мешканці будинку. Під час огляду виникнення пожежі рятувальники виявили тіло жінки. Причину цієї події в даний момент з'ясовують співробітники правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 7 травня, в одному з виробничих приміщень на бульварі Вацлава Гавела в Солом'янському районі столиці сталася пожежа. Рятувальники отримали сигнал про пожежу о 06: 40.

ДСНС відправила на місце події рятувальників з усіх найближчих пожежно-рятувальних підрозділів за підвищеним рівнем виклику. Займання сталося в столярному цеху і до прибуття рятувальників вогонь поглинув близько 150 квадратних метрів деревини. О 07:26 рятувальнику вдалося локалізувати вогонь, а до 7: 36 він був ліквідований. Постраждалих внаслідок інциденту немає.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в одному з житлових будинків Києва сталася потужна пожежа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що патрульний поліцейський врятував дитину, яка поліз у воду за обов'ю і мало не загинула.

Також "Hyser" писав, що в Одесі стався потужний вибух, який пошкодив частину житлового будинку.