В Одесі водій напідпитку влаштував перегони на виживання з патрульною поліцією. Намагаючись сховатися від правоохоронців, чоловік скоїв зіткнення з 9 автомобілями, які були припарковані на вулиці. Але "втекти" від правосуддя не вдалося.

Про подію повідомила пресслужба Патрульної поліції Одеської області, опублікувавши відповідне відео. На кадрах зображена гонитва, а також "биття" припаркованих авто.

Водій Toyota вирішив сховатися від поліції. Скріншот з відео

У повідомленні поліцейських йдеться, що вони звернули увагу на машину Toyota, водій якої порушив правила дорожнього руху на вулиці Семена Палія. Спроба зупинити порушника за допомогою гучномовця і спеціальних сигналів була безуспішною - водій став збільшувати швидкість і спробував сховатися.

Тікаючи від поліції, водій попутно "бився" об припарковані машини, на відео помітно, як від транспортних засобів відлітають шматки металу і пластику. У поліції зазначили, зіткнення були здійснені на вулиці Академіка Бочарова.

Пошкодження Toyota порушника були настільки серйозними, що авто просто не могло далі їхати. В результаті "гонщика" вдалося затримати.

"В результаті останнього зіткнення, автомобіль порушника пошкодився настільки, що вже не міг рухатися далі", — сказано в повідомленні пресслужби поліції.

Не відомо, чи компенсує горе-водій завданий іншим авто збиток.

Водій у стані алкогольного сп'яніння, тікаючи від поліції розбив інші авто. Скріншот з відео

На кадрах помітно, що чоловік молодий, його вік поліція не назвала.

Поліції вдалося зловити порушника. Скріншот з відео

Під час затримання порушника патрульні виявили у нього явні ознаки сп'яніння. Огляд на стан сп'яніння за допомогою приладу Drager показав результат 1,23 проміле вмісту алкоголю в крові.

Крім того, у затриманого не було водійського посвідчення. А як зізнався сам чоловік, у нього ніколи й не було водійських прав.

У крові у водія-порушника виявлено алкоголь. Скріншот з відео

"На водія склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КпАП, ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП", — сказано в повідомленні пресслужби Патрульної поліції.

За порушення ст. 130 затриманому загрожує штраф у розмірі 10-17 тисяч гривень, за ст. 122-2 - 153 гривні. 510 гривень водій повинен буде заплатити за порушення статті 126.

Раніше "Нyser" писав про те, що у Польщі українці у стані алкогольного сп'яніння влаштували перегони з поліцією.

Також наш портал повідомляв, під Києвом сталася серйозна ДТП з фурою.

Нагадуємо, у мережі показали наслідки смертельної ДТП з маршруткою.