Співачка Наташа Корольова кожною новою публікацією в соціальній мережі Instagram намагається довести, що стежить за собою і сучасними модними трендами. Артистка із завидною регулярністю записує відеоролики в TikTok і хвалиться оригінальними образами.

А в одній з нових публікацій артистка показала, як проводить час в США, куди вирушила в компанії чоловіка – Сергія Глушка. Наташа Корольова позувала на тлі мальовничого океанського пейзажу і філософськи зізналася, що океан дає їй сили і дарує натхнення.

У коментарях до посту фоловери знаменитості оцінили її фотостарання на яхті, але не обійшлося і без критики з приводу її зовнішності. Деяким користувачам соцмереж Наташа Корольова здалася втомленою і помітно постарілою, але при цьому затяті шанувальники зірки виступили на її захист.

Потім естрадна "русалка" запостила кадри, на яких позувала разом з коханим:

Варто відзначити, що після скандальної зради Тарзана своїй законній дружині, шанувальники зіркового подружжя щиро радіють, коли бачать їх разом. Танцівник-стриптизер минулого року дозволив собі інтрижку з молодою актрисою Анастасією Шульженко.

Коли ж його зрада стала надбанням громадськості, то не в усьому відверто зізнався. Наташа Корольова при цьому не стала влаштовувати публічних сцен ревнощів і не подала на розлучення, всупереч прогнозам світських хронікерів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова насмішила соцмережі оригінальним вбранням і танцювальною імпровізацією.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова потрапила під шквал хейтерської критики через безглуздий зовнішній вигляд.

Нагадуємо, що Сергій Глушко позував у нижній білизні і збентежив фанатів округлими формами.