Нинішні Мальдівські канікули скандальної російської балерини Анастасії Волочкової надовго залишаться в пам'яті передплатників її мікроблогу.

Зірка з величезним завзяттям демонструє особисте щастя і твердить про те, що коханий на ім'я Олег дарує їй незабутні емоції.

Одіозна танцівниця без краплі сорому розміщує в Instagram-акаунті провокаційні фото, на яких позує в ледь помітних купальниках. Але в одній з нових публікацій в соцмережі Анастасія Волочкова постала практично без купального вбрання, а свої «жіночі принади» прикрила руками.

У підписі до знімка артистка вже традиційно закликала фоловерів бути оптимістами і радіти кожній миті в житті.

Не так давно "королева шпагатів" закривала коментарі і позбавляла злостивців можливості повправлятися в дотепності. Але за порадою свого залицяльника Олега, вона вирішила більше не змінювати налаштування приватності свого аккаунта.

Підписники оцінили фотостарання Анастасії Волочкової численними відгуками. Багато з них дорікнули екс-зірку Московського Великого театру у відсутності норм моралі і бажанні привернути увагу до своєї нескромної персони будь-яким способом.

До слова, Анастасія Волочкова досить просто пояснює своє небажання показувати обличчя обранця: "Ну, не публічний Олег людина і не женеться за популярністю. І Слава Богу. Ми ніколи не міряємося нічим. Ні популярністю, ні славою, ні досягненнями, ні можливостями.. У нас у обох все в порядку".

Раніше "Hyser" писав про те, що нова кохана екс-дружина Анастасії Волочкової влаштувала фотосесію без одягу.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похвалилася дивним фото в компанії нареченого.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова похвалилася оригінальними татуюваннями на тілі і викликала шквал емоцій у соцмережі.