Бувши зірка і не потрапляти в поле зору хейтерів – завдання складне. Багато знаменитостей, опинившись на вершині слави, щиро обурюються тим, що злостивці не дають їм спокою і постійно генерують плітки.

Ось і Регіна Тодоренко вступила в словесні баталії з користувачами соціальної мережі Instagram. А все тому, що не захотіла розповідати фоловерам про причини госпіталізації свого законного чоловіка – музиканта Влада Топалова.

Кілька днів тому телеведуча опублікувала в мікроблозі загадковий зворушливий пост, в якому повідала, як мало не «втратила чоловіка». Артистка звернулася до коханого: "коли ти пропав з радарів не на 2 години, як планували, а на 9, мені стало страшно! Мені здається, що моє серце зупинилося на час". А через деякий час їй подзвонив лікар і повідомив, що стан Влада Топалова покращився.

У свою чергу, фанати Регіни Тодоренко зажадали пояснень і засипали її питаннями про те, що сталося з батьком її сина. Телемандрівницю такий стан речей не влаштував і вона розмістила в акаунті послання, в якому заявила: "Звичайно, без засобів масової інформації ми пропадемо! Головне, щоб інформація була достовірна! Адже з 102х видань, що надрукували про операцію Влада, тільки 7 удостоїлися зателефонувати нам особисто і упевнитися в тому, що трапилося».

Також вона вважала за потрібне відповісти на питання деяких передплатників, але при цьому, так і не розставила всі крапки над "i"....

Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Ані Лорак розчулила мережу кадром з дочкою.

Також наш портал розповів про те, що Даша Астаф'єва позувала в нижній білизні і зірвала шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що Настя Каменських схвилювала шанувальників особистою заявою в соцмережах.