Відома українська співачка Настя Каменських поділилася новим фото з відпустки на тлі піраміди.

Незважаючи на те, що артистка вже давно повернулася з сонячної Мексики до Києва, літніми фото з відпустки вона продовжує ділитися досі на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Настя Каменських похвалилася кумедними знімками з стародавнього міста племен Майя Чичен-Іца.

Настя Каменських похвалилася бюстом на тлі піраміди, фото: Instagram.com/kamenskux

Справа в тому, що приблизно місяць тому знаменитість вирушила в улюблену Мексику на зйомки власного реаліті-шоу "Дівчатка рулять", вихід чергової серії якого і анонсувала в своєму новому пості в Instagram.

До речі, поїхала в теплі краї співачка не одна, а в компанії своєї кращої подруги Ані Андрійчук і мами Лідії Петрівни. Судячи з усього, вони і є авторами більшості ефектних фото Каменських з Мексики, в тому числі і цього.


Варто відзначити, що це фото зірка зробила в священному і стародавньому місті, розташованого на півночі півострова Юкатан в Мексиці. Настя запропонувала своїм фанатам подивитися новий випуск її реаліті-шоу, щоб познайомитися з цим містом ближче.

Користувачі залишилися в захваті як від фону на знімку Каменських, так і від неї самої, а тому тепер з нетерпінням чекатимуть на цей випуск.


Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських схвилювала шанувальників сміливим постом.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських засвітила зрослі брови на вечірці, здивувавши фанатів.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала в соцмережах, як цілувалася з Каменських.