Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував звільнення в Кабміні.

Примітно, що на сьогодні в Кабміну відсутня вільна посада і немає виконуючих обов'язки. Це унікальна ситуація, що склалася за рік роботи цього уряду, але все ще може змінитися. Так, за словами Шмигаля, розглядається питання про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова, пише "Сьогодні".

Шмигаль розповів, хто першим може потрапити під удар, фото: Українська правда

Шмигаль вкотре акцентував увагу на тому, що немає недоторканних урядів, міністрів і прем'єрів. А значить всі повинні розуміти, що в разі відсутності результативності у своїй роботі, вони можуть її втратити.

Іншими словами, кожен повинен вміти відповідати за свої дії і бути абсолютно готовим залишити свою посаду в разі неефективної або некоректної роботи. На цей час вже в Кабміні незадоволені роботою деяких міністрів, а тому в найближчому майбутньому можуть бути кадрові зміни.


Шмигаль не став називати всіх чиновників, яких це стосується, але за звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова обмовився. Все тому що вже готове навіть відповідне поставлення про його відставку.

Журналісти спробували з'ясувати у прем'єр-міністра України, чи підготували у Верховній Раді заміну Степанову, але безрезультатно. На думку Дениса Шмигаля, з його боку некоректно зараз про це говорити. Так що інформація на цей рахунок, швидше за все, з'явиться пізніше.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олексій Гончаренко злив "плани" українського президента Володимира Зеленського.

Також наш портал повідомляв, що центральний проспект столиці хочуть перейменувати на честь скандального депутата-"вченого".

Нагадуємо, що у Харкові депутат влаштував кулачну бійку з підприємцем і чиновником.