Російський комік Гарік Харламов показав дивне відео за участю його собаки.

Гарік Харламов не так часто відвертий про своє життя. І тим більше показує якісь кадри. Найчастіше він продовжує жартувати, але серйозно нічого не говорить. Цього разу він вирішив показати свою собаку на ім'я Брюс. А точніше показати талант пса до засипання. Для цього він зняв ціле відео.

Нагадаємо, не так давно Гарік Харламов розлучився зі своєю дружиною Христиною Асмус. Актриса зізналася, що вона сама подала на розлучення. Пара пробула в шлюбі цілих вісім років. За цей час у них встигла народитися прекрасна дочка, яку назвали Анастасією.

У коментарях багато шанувальників звернули увагу на те, що Брюс періодично з'являється то на сторінці Христини, то на сторінці Гаріка. Тому це наштовхує на ту думку, що вони могли ще не роз'їхатися. Хоча офіційно їх вже розвели і тепер йде поділ всього нажитого.

"Розповідь про те як провалилася прем'єра фільму "Брюс"", - підписав відео сам Гарік.

У коментарях шанувальники написали, що Брюс безсумнівно володіє талантом.

"Блін! Гіпноз! Я до кінця дивився! До самої дупи!😍, Брюс прекрасний 😍 а про "не можеш засипати, ти ж головний актор".. по-моєму він дуже перейнявся акторською технікою господаря 😂, Брюс ідеально зіграв свою роль. Оскара будь ласка 👏 👏 😂 😂 , А як таке може бути ви з Христиною розлучилися а собака у вас обох. Ви що в одному будинку живете не роз'їхалися?, нашому кіно виконавці головних ролей часто сплять на ходу... 🥱 😴 В цьому причина всіх провалів ️ ️ , Помийму, твій голос його заколисує))))", - написали віддані фанати в коментарях під відео.

Раніше Hyser писав про те, що Дмитро Нагієв вразила шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Також писали, що зірка серіалу" Кухня " зробив сміливу заяву щодо параду Перемоги.

Нагадаємо, що Крістіна Орбакайте розповіла про свою втрату.