Анастасія Волочкова знову потрапила в черговий скандал зі своїм зовнішнім виглядом.

Російська балерина Анастасія Волочкова просто майстер попадання в різного роду конфлікти. Кожен раз вона сама придумує для себе щось нове і тим самим викликає не захоплення в очах своїх шанувальників, а тільки злість і презирство. На це раз вона вирішила показати себе в купальнику. І хоча для неї така поява зовсім не в новинку.

На фото Волоскова позує без ліфа від купальника, тільки в плавках рожевого кольору. Щоб якось прикрити свої груди вона накинула сорочку білого кольору. Також частину грудей вона прикрила руками. Волосся балерини, як зазвичай, зачесане щільно назад. А ось на обличчі красуються сонцезахисні окуляри.

У коментарях користувачі мережі припустили, що

Волочкова знову написалася і тому вирішила себе сфотографувати, щоб не забути, де вона взагалі знаходиться.

Хоча це велика рідкість, що Волочкова відкрила коментарі під своїми фото.

"Не треба закривати руками, Настюшка!!! Відпочинок закінчується, а ви ще не все показали...., Перебір, перепій....а потім з Мальдів в храм і по святих місцях, розповіді про те як молилася, цілування ікон....Цирк, просто цирк..., Нічого, що у вас дитина. І діти які з вами виступають на виставах. Це занадто. Спробуйте здивувати вашу аудиторію, з чим-небудь іншим., Чому людина яка вас так любить, дозволяє Що б інші дивилися на вас в такому вигляді! Чому ви вчите дітей перед якими виступаєте😢", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Седокова показала провокаційне фото своїм фанатам.

Також писали, що у мережі показали, як Полякова виглядала 20 років тому, просто не впізнати людину.

Нагадаємо, що Ігор Ніколаєв засмутив шанувальників новим відео у себе на сторінці в соціальній мережі.