Головний герой шостого сезону проекту" Холостяк " на СТБ 36-річний Іраклі Макацарія опублікував у своєму Instagram нове відео, на якому танцює ритмічний танець зі своєю коханою.

Пара спробувала виконати деякі рухи синхронно поки 19-річна Ліза не запнулася. Відеозапис вийшов у стилі танцю танцюючого мелліонера Джанлуки Вакка.

"А Ви танцюєте?"- підписав він ролик і опставив на ньому позначку, що знаходяться разом з Чичуа в Грузії.

Нагадаємо, вперше свою дівчину Єлизавету, яка молодша за "холостяка" на 16 років, Іраклі показав місяць тому. Він опублікував спільне фото, на якому пара відображена в повний зріст і написав, що це любов всього його життя. Це був знімок з дня народження обраниці.

Ліза Чичуа грузинка і випускниця Тбіліського державного медичного університету. дівчина працює в неурядовій організації охорони здоров'я.

Як відомо, Макацарія шукав своє кохання в шостому сезоні проекту"Холостяк". З його переможницею Оленою Лесик вони були разом недовго. Після чого Іраклі приписували романи з тренером і телеведучою Мариною Боржемською і моделлю Іванною Онуфрійчук.

У недавньому інтерв'ю Іраклі зізнався, що зустрів свою любов, але подробиць не розповідав. І ось тепер завіса прочинилася і фанати побачили кохану бізнесмена.

Раніше Hyser писав про те, що Дмитро Нагієв здивував зовнішнім виглядом.

Також Hyser повідомляв, що Волочкова зняла ліфчик і закликала всіх радіти.

Нагадаємо, що Ігор Верник був помічений за цікавим заняттям з Рінатою Литвиновою.