Синоптики розповіли, як змінюватиметься погода в Україні найближчим часом

Початок літа 2021 року для українців пов'язаний з вельми неоднозначною і мінливою погода, коли вранці може бути цілком сонячно, а до вечора починає йти проливний дощ. Однак, як заявляють синоптики, до середини наступного тижня опади припиняться. Про це повідомляє iнформаційний портал "OBOZREVATEL".

Так, українцям варто підготуватися до того, що найближчим часом класичної літньої спеки чекати не варто. По-справжньому жарко буде хіба що на півдні країни, де очевидно тепліше, ніж в інших частих України.

Синоптики пояснюють, що ночі і ранку будуть спокійні, а ось у другій половині дня. як і раніше, будуть збиратися дощові хмари, в результаті чого доведеться миритися з дощами з грозами. Місцями буде присутній шквальний вітер і випадати град. Крім того, повітряні маси, які в даний момент знаходяться над Україною, хоч і теплі, але вологі.

12 червня ймовірність випадання опадів стане вже менше, проте в неділю українцям знову доведеться мокнути. Після цього до вівторка будуть проходити короткі дощі, хоча і, можливо, не такі сильні. А вже з середини наступного тижня в Україні встановиться більш сонячна і менш дощова погода.

Втім, це не означатиме настання справжньої літньої спеки. Ще досить довгий час в більшості регіонів країни, крім південних, температура в 30 градусів тепла встановиться ще не скоро. Можливо, цього значення під кінець наступного тижня досягне Південь України, однак і стабільності в цьому не буде.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що експерти назвали продукти, які шкодять жіночій шкірі і волоссю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилося відео того, як у столиці протаранило маршрутку.

Також "Hyser" писав, що "ПриватБанк" попередив українців про сміливе нововведення.