Якщо у Меган Маркл з сім'єю принца Гаррі не все так просто і присутні деякі розбіжності. То у герцога Сассекського з мамою коханої дружини більш ніж гармонійні відносини.

Як повідомляють інсайдери, мама Меган Маркл 64-річна Дорія Рагланд допомагала дочці, коли на світ у 2019 році з'явився первісток подружжя Арчі. І зараз турботлива бабуся допомагає новоспеченим батькам з новонародженою донечкою Лілібет Діаною.

Як відомо, герцог і герцогиня Сассекські стали батьками вдруге 4 червня. Лілібет Діана Віндзор-Маунтбаттен стала одинадцятою серед правнуків королеви, але наймолодшою вона буде недовго, оскільки незабаром очікується народження дитини принцеси Беатріс.

За інформацією зарубіжних ЗМІ, мама Меган допомагає дочці й по дому. Пара дуже добре ладнає з Дорією і вони дуже раді бачити її у своєму будинку в Монтесіто, штат Каліфорнія.

Більш того, принц Гаррі обожнює свою тещу. Між ними довірчі та гармонійні відносини.

Джерело також запевнило журналістів, що Меган і Гаррі просто на сьомому небі від щастя після народження дочки. Вони просто без розуму від неї, і вона дуже красива. Вона схожа і на Гаррі, і на Меган.

Варто відзначити, що про маму Меган Маркл вперше широко заговорили, коли вже офіційно визнана дівчина Гаррі запросила її в їх з принцом VIP-ложу на закритті "Invictus Games".

Для Меган Дорія завжди була найближчою людиною на світі й гордістю. Адже її мама також активно займається благодійністю. За освітою Дорія інструктор з йоги й соціальний працівник, і саме вона, за словами самої Меган, навчила її бути "громадянином світу".

У пресі повідомлялося, що в ранній молодості Регланд працювала візажистом і працювала на телевізійників. Саме тоді вона познайомилася з майбутнім батьком своєї дочки - режисером по світлу Томасом Марком, за якого вона вийшла заміж в 1979-му (їх шлюб тривав вісім років). Також Дорія працювала турагентом і навіть спробувала себе в бізнесі.

Раніше "Нyser" писав про те, що 9 квітня у віці 99 років помер принц Філіп.

Також наш портал повідомляв, Букінгемський палац дивно відреагував на народження дочки у Меган Маркл і принца Гаррі.

Нагадуємо, принц Гаррі знайшов собі роботу.