Німецький виробник автомобілів презентував нову модель

Не так давно відбулася презентація німецької компанії Volkswagen Commercial Vehicles, в рамках якої була показана нова флагманська модель-пасажирський мінівен Multivan T7. Дана модель відрізняється вдалим дизайном, широкими можливостями для трансформації і новими технічними рішеннями. Про це повідомляє офіційна прес-служба Volkswagen.

Підігрівати інтерес до цієї моделі виробник почав ще кілька років тому, а в останні півроку в Мережі щомісяця з'являлася інформація про майбутню новинку, в якій розписувалися деякі особливості моделі. Тепер же ознайомитися з можливостями цього мінівена можна ознайомитися повноцінно.

Multivan T7. Фото: Volkswagen

Дизайн, представлений в даній генерації моделі, істотно відрізняється від попередників. Передня частина кузова висунута вперед, завдяки чому у автомобіля з'являються цікаві обриси. Оптика виконана відповідно до сучасних тенденцій "автомобільної моди" і являє собою світлодіодною смужкою. Передній бампер розташований досить високо і поєднується з двома радіаторними сітками у вигляді бджолиних сот.

Під капотом мінівена знаходиться гібридний двигун. Крім того, з нововведень можна відзначити функціональну систему мультимедіа з доступом до Інтернету. Інтер'єр Multivan T7 влаштований таким чином, що функціонал у машини може бути самий різний.

Виробник цю модель бачить як "початок нової ери для бренду і мобільності". Надалі до "Мультвену" приєднаються ще дві моделі, Transporter 6.1 і ID.BUZZ, які будуть презентовані в наступному році.

Салон моделі можна трансформувати, тому використовувати його можна як для активного відпочинку, так і в якості мобільного офісу або комфортного таксі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Німеччині продають унікальний "Запорожець" за чималою ціною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти назвали рейтинг 5 найбільш проблемних автомобілів на вторинному ринку.

Також "Hyser" писав, що у мережі з'явилися фотографії унікального мінівена виробництва ЗАЗ.