У мережі показали потішного чоловіка, який роз'їжджав у дивному вигляді дорогами Запоріжжя.

У Запоріжжі очевидці зняли, як по дорозі їхав велосипедист з ангельськими крилами за спиною білого кольору. Він був одягнений у білу сорочку вільного крою. Чоловік в такому дивному вигляді нікуди не поспішав і повільно крутив педалі на своєму велосипеді. Кадри були зроблені очевидцями з авто.

"Ось і в місті з'явився свій ангел",-підписали кумедні кадри в місцевому Телеграм-каналі. Для більшого антуражу автор відео навіть використовував всім відому пісню" безтурботний ангел " Кіпелова, яка як не можна ДО РЕЧІ підходила до такого атмосферного ролику.

На жаль, точно дізнатися чому чоловік вибрав настільки дивний наряд для своєї прогулянки так і не вдасться. Але варто сказати, що він багатьом запам'ятався, кому пощастило його зустріти на своєму шляху. Але по всій видимості самого чоловіка взагалі мало турбував той факт, що про нього подумають оточуючі люди. В іншому випадку він би навряд чи надів такий зухвалий наряд.

Хоча є ймовірність того, що він просто актор, який вирішив не нести крила в сумці або рюкзаку, а відразу їх надіти на себе, щоб не зіпсувати. Адже вони досить великі і складно навіть уявити, в чому їх можна безпечно перевезти, щоб не зіпсувати та й ще на велосипеді.

Раніше Hyser писав про те, що мережу насмішили змагання, де фотографи обігнали для знімків спортсменів.

Також писали, що українець мало не влаштував бійку в супермаркеті.

Нагадаємо, що у РФ почали фарбування асфальту перед приїздом чиновників.