Експерти розповіли, що є певні продукти харчування, які краще навіть не заморожувати.

Так, як виявилося, що деякі продукти харчування навіть не варто намагатися заморожувати, тому що це може погано обернутися. Ці продукти абсолютно не годяться для заморозки і тому можуть тільки зіпсуватися. Також будуть істотно зіпсовані смакові якості цих продуктів харчування.

Не варто намагатися заморозити готові або напівготові макаронні вироби, тому що нічого хорошого з цього не вийде. Але якщо все-таки така необхідність з'явилася, то краще буде додати в них трохи оливкової олії, щоб вони не злиплися.

Не варто також морозити і напої в алюмінієвих банках. Тому що при заморожуванні така рідина роздуває саму банку і це призводить до того, що вона просто вибухає. Е то може пошкодити і саму морозильну камеру.

Тістечка, торти та інші десерти з крихтою зверху не варто заморожувати. Адже через це вони стануть вологими, а значить м'якими. В результаті якість продукту буде зіпсовано.

Не переносять заморозку і желатинові продукти харчування. Вони втрачають свою форму і смак, перетворюючись в якусь незрозумілу субстанцію.

Будь-які підливи і соуси не стануть краще, якщо їх заморозити. Якщо в продукті є борошно або кукурудзяний крохмаль, то після заморозки трапиться їх розшарування. Краще соуси зберігати в холодильнику, а не в морозилці. Але термін придатності готового продукту становить не більше одного тижня.

Не варто намагатися заморозити яйця в шкаралупі. Бо це теж ні до чого доброго не приведе. Вони можуть сильно зіпсуватися і нашкодити людині. Є їх точно після заморозки не потрібно.

Авокадо при заморожуванні втратить свою кремову ніжну текстуру. Ідеально зберігати не більше 2 днів в герметичній упаковці в холодильнику.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, який одяг може викликати у людини рак.

Також писали, що українці здивувалися новими цінами на огірки.

Нагадаємо, що медики назвали продукти, які руйнують волосся і шкіру.