Запорізька область почала серйозно страждати від буйства стихії

В останні роки українці почали стикатися з явищами природи, які, здавалося б, раніше не представляли ніякої загрози. Зараз від них, однак, страждають цілі населені пункти. Відеоролик, на якому відображено буйство стихії опублікував Instagram-акант "dtp.ua".

Повідомляється, що цього разу від явища природи постраждав населений пункт у Запорізькій області — Широке. Там з'явився вкрай сильний смерч, який завдав шкоди десяти житловим будинкам.

Зазначається, що такі дії стихії — своєрідна "помста" людям за безвідповідальне ставлення до навколишнього середовища. Навколо Широкого раніше були висаджені посадки, проте зараз їх вирубали і переорали. В результаті, у вітру з'явився "простір" для того, щоб утворювати подібні смерчі.

У коментарях під публікацією користувачі Мережі журяться наслідків стихії. Наприклад, одна з коментаторш розповіла, що в Новоград-Волинській області Житомирської області вона своїми очима бачила вже два смерчі за один місяць. При цьому відбувається подібне щорічно протягом вже приблизно п'яти років поспіль.

Вітер піднімається настільки сильний, що зриває шифер з дахів. Що найжахливіше, незважаючи на те, що стихія може завдати житлу шкоди, на відновлення якого потрібна велика сума грошей, місцева влада видає всього тисячу гривень, при цьому тільки через місяць, який пішов на роздуми щодо того, чи варто взагалі видавати грошей.

Варто відзначити, що чим активніше триватиме вирубка лісів, тим більш руйнівні наслідки чекатимуть українців.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які продукти небезпечно зберігати в морозилці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що матч на європейській першості з футболу зупинили через втрату свідомості одним з футболістів.

Також "Hyser" писав, що Володимир Путін відповів на провокаційне запитання журналіста про те, чи вбивця він.