У матчі не зможе взяти участь відомий український футболіст.

Так, стало відомо про те, що півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков через травму пропустить матч 1-го туру групового турніру чемпіонату Європи з національною командою Нідерландів. Це велика втрата, тому що Циганков є досвідченим футболістом, який взяв участь не в одному матчі.

Про те, що Циганков не зможе взяти участь у цьому матчі стало відомо виходячи із заявки, яку опублікувала українська збірна напередодні матчу. Відзначимо, що подача такої заявки є обов'язковою умовою для всіх команд, які беруть участь в Євро-2021.

Крім того варто сказати, що цей поєдинок пропустять ще два українські футболісти. У цьому випадку мова йде про полузащитнику " Гента "романі Безусе і хавбек" Шахтаря " Георге Судакові.

Заявка збірної України на матч проти Нідерландів виглядає так:

Воротарі: Бущан, П'ятов, Трубін

Захисники: Соболь, Кривцов, Забарний, Миколенко, Караваєв, Матвієнко, Тимчик, Попов

Півзахисники: Сидорчук, Степаненко, Ярмоленко, Малиновський, Шапаренко, Марлос, Макаренко, Зінченко, Зубков

Нападники: Яремчук, Бесєдін, Довбик

Матч Нідерланди-Україна відбудеться сьогодні, 13 червня, і розпочнеться о 22:00.

Відзначимо, що багато українців будуть з нетерпінням чекати цього матчу в надії на те, що українська команда зможе здобути перемогу. Адже для цього було докладено дуже багато зусиль як з боку самої команди, так і з боку тренерів.

У збірної України є всі шанси виграти цей матч і пройти далі в Євро-2021. Транслювати цей матч будуть багато українських команд. Тому подивитися змагання можна буде практично з будь-якого куточка України.

Раніше Hyser писав про те, що футболіст збірної Данії несподівано знепритомнів під час матчу.

Також писали, що у мережі висміяли істерику росіян щодо футбольної форми українців.

Нагадаємо, що Зеленський сам надів нову футбольну форму українців.