У мережі продемонстрували відновлений і тюнінгований ЗАЗ-966 "Запорожець"

Незважаючи на те, що в радянські роки "Запорожець"набув широкого поширення, його прийнято вважати автомобілем непоказним, хоча в мережі останнім часом все частіше відзначають, що дизайн у "вухатого" як мінімум симпатичний. Завдяки цьому, зовнішність класичного українського автомобіля досить тільки злегка доопрацювати, і він буде притягувати до себе увагу оточуючих. Один з подібних вдалих тюнінгів "Запорожця" показала користувач Instagram "glavkoshka".

Так, користувачка опублікувала три знімки, на яких тюнінгований класичний "Вухатий" блищить у всій красі. По-перше, варто відзначити, що це "Запорожець", якщо не перебував в ідеальному стані, як це буває, наприклад, з капсулами часу, то його відреставрували і до такого стану довели. По-друге, в очі кидається вдалий Тюнінг, який справив власник над своїм ЗАЗом.

На ділі, стайлінгових рішень в даному проекті застосовано не так багато. За великим рахунком, відзначити тут можна тільки фарбування кузова, причому виконану досить цікаво: машина пофарбована в комбінацію білого і червоного, причому останній як би укладений у виштамповках оригінального кузова.

Друга зміна полягає в заміні колісних дисків. Як говорилося вище, багато сучасних автолюбителів визнають "Запорожець" ЗАЗ-966 симпатичним і навіть стильним автомобілем, тому додавання хоч і не широких, але позолочених колісних дисків вдало доповнюють дизайн. Весь інший ефект, можна сказати, "Запорожець" створює сам, за допомогою обрисів кузова і блискучих хромованих декоративних елементів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Volkswagen показав нове покоління свого фургона-флагмана.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Німеччині виставили на продаж незвичайний "Запорожець" за вартістю нової машини виробництва АвтоВАЗ.

Також "Hyser" писав, що колекціонер знайшов в Україні "Волгу" і "Запорожець" в ідеальному стані.