12 червня в столиці в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув відомий бодібілдер

Нерідко в аваріях гинуть навіть знаменитості. Так, у суботу, 12 червня, у столиці сталося дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикліста і машини таксі. За кермом мотоцикла сидів відомий тренер з бодібілдингу Руслан Акіжанов. Про це повідомляє Facebook-спільнота "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що ДТП сталося на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Семена Петлюри. Таксист на автомобілі марки Hyundai почав згортати на вулицю Петлюри якраз в той момент, коли мотоцикліст, яким виявився відомий в мережі бодібілдер і тренер Руслан Акіжанов, їхав по бульвару Шевченка у напрямку до площі Перемоги. Мотоцикліст не встиг досить швидко зреагувати на маневр таксиста тому врізався в таксі.

Удар припав в бічну частину автомобіля. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів і бригада швидкої медичної допомоги. Постраждалого Акіжанова терміново доставили до медичного закладу, проте врятувати його не вдалося. Одночасно з тим, водія таксі відправили на експертизу, проте її результати поки не відомі.

У Національній федерації бодібілдингу України заявили про те, що у Руслана Акіжанова залишилося четверо дітей: старшій дочці від першого шлюбу 26 років, а трьом дочкам від другого шлюбу 12 років, 3 роки і 1 рік.

Безліч користувачів мережі вразила новина про загибель Руслана. Українці сумують по смерті спортсмена і висловлюють слова підтримки вдові і дітям загиблого.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у столиці сталася масштабна ДТП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві легковий автомобіль на швидкості протаранив маршрутку.

Також "Hyser" писав, що у Черкасах сталася масштабна ДТП, для якої залучили 4 машини швидкої допомоги.