У мережі показали стильний кабріолет з "ВАЗ-2101"

Рукаті умільці вирішили зробити бюджетний кабріолет з ВАЗ-2101 і поділилися несподіваним результатом в мережі. Фото з незвичайним автомобілем опублікували на сторінці chistojiguliog у соцмережі instagram.

Умільці наочно показали, що обзавестися стильним кабріолетом може майже кожен охочий, не витрачаючи при цьому захмарні суми. Так, на фото представлений кабріолет ВАЗ-2101 "Жигулі". Автомобіль ідеально підійде для літньої їзди, але восени або взимку на ньому вже не покатаєшся, як мінімум через те, що буде просто холодно і не буде як сховатися від дощу і снігу.

Варто відзначити, що майстри не просто зрізали дах в даному автомобілі й охрестили його кабріолетом. Судячи зі знімка машина пройшла реставрацію, а дзеркала заднього виду перенесли на капот. Здавалося б несуттєва зміна, проте воно кардинально змінює погляд на автомобіль.

Сумнівів у тому, що власник вклався в реставрацію, не залишає і кузов ВАЗ-2101. Зовні автомобіль виглядає настільки ідеально, що можна подумати, що він тільки виїхав з автосалону. Машина аж блищить на сонці.

До слова, старі радянські автомобілі мають популярність донині. Так, в мережі недавно показали старенький "Запорожець", який майстри з Дніпра модернізували для перегонів. Автомобіль отримав нову підвіску, додаткові прилади в салон, а також каркас безпеки. За словами майстрів зараз "Запорожець" може розігнатися до 140 кілометрів на годину, що для даного автомобіля дуже серйозний показник.