Президент Росії Володимир Путін бачить на своєму місці людину, по-справжньому віддану країні.

Це для нього найголовніше і навіть якщо майбутній приймач Путіна буде критично до нього ставиться, для глави Кремля це не матиме значення. Навпаки, Путін хоче, щоб на його місце, коли прийде час, прийшла зовсім інша людина. Про це пише "РБК-Україна".

Путін розповів про свого наступника, фото: РБК-Україна

За словами, Володимиру Путіну зовсім неважливо буде, якщо у людини, яка колись прийде до влади, буде критично ставиться до якихось сфер його діяльності. Куди важливіше для російського лідера, щоб його приймач був з конструктивними поглядами, був відданим країні і готовий був заради неї пожертвувати всім своїм життям. Таку людину Путін готовий підтримати особисто, навіть якщо той буде ставитися до нього з неприязню.

Також Путін додав, що за роки його правління були побудовані міцні основи російської державності, економіки і політичної системи, які не обрушаться в один момент у разі зміни президента.

російський президент розповів, яким бачить свого приймача, фото: Українська правда

Крім того, Володимир Путін акцентував увагу на тому, що не чекає від свого наступника гарантії безпеки, які він свого часу запропонував Борису Єльцину. Для нього ж самого це питання є другорядним, якщо навіть не третьорядним. В першу чергу російського президента хвилює доля країни і її народу.

Раніше "Hyser" писав про те, що російський президент Володимир Путін відповів на вельми провокаційне запитання журналіста.

Також наш портал повідомляв, що Володимир Путін осоромився через уявні ракети НАТО в Україні.

Нагадуємо, що досвідчений політолог Станіслав Бєлковський розповів, чи піде Путін на Київ і за яких обставин це може статися.