Експерт розповіла про те, як можна зберегти ідеальну фігуру після 40 років.

Відомий дієтолог Керрі Мейджор розповіла про те, як можна зберегти відмінну фігуру після 40 років і при цьому не сидіти на строгих дієтах. Варто сказати, що суворі дієти вооьще в багатьох случах протипоказані, так як завдають великої шкоди для здоров'я кожної людини. Не потрібно з ними часто експериментувати і по можливості взагалі краще відмовитися.

В першу чергу варто стежити за своїм харчуванням. Потрібно їсти більше білка, це дуже важливо. З'ясуйте, скільки ви повинні вживати білка в день (формули є в мережі), проаналізуйте своє меню і зробіть висновки. Зазвичай люди дуже дивуються, коли дізнаються, що не вживають і половини покладеної дози.

При цьому зараз можна дізнатися дуже багато корисних страв, які не зашкодять фігурі, а навпаки допоможуть зберегти її у відмінному вигляді. Не варто боятися експериментів. Але при цьому потрібно дотримуватися правильний раціон харчування, щоб організму вистачало всім мікроелементів.

Також не варто забувати про сон, так як він дуже важливий і не варто його ігнорувати. Перевтома ніколи не приносило нікому користі. Важливо висипатися кожен день. Сон повинен становити не менше 8 годин. Це дуже важливо. Не потрібно думати, що якщо в одну ніч людина виспався, то в інші дні можна недосипати. Так це не працює. Кожен день потрібно спати близько 8 годин.

І звичайно не варто забувати про прогулянки на свіжому повітрі, тому що вони також дуже важливі для організму людини. Таким чином всі органи збагачуються киснем, що дуже потрібно і корисно. Потрібно кожен день гуляти по 15-20 хвилин, а якщо є можливість, то і більше.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали продукти харчування, які категорично не можна заморожувати в морозилці.

Також писали, що медики розповіли, як оливкова олія впливає на серце людини.

Нагадаємо, що експерт розповіли, чому дорожчають огірки.