В Україні починає розвиватися нова мережа супермаркетів Mere

Мережа супермаркетів Mere, які є проєктом власників російської мережі Світлофор вривається в Україну і може скласти серйозну конкуренцію українським мережам супермаркетів. Про це інформує Retailers з посиланням на директора з розвитку Mere в Україні Артема Хоменка.

Так, російська мережа дискаунтерів mere планує до кінця червня поточного року відновити роботу свого магазину в Миколаєві. Однак на цьому зупинятися не стануть і вже наступного тижня магазини почнуть відкривати в інших містах України. Всього до кінця 2021 року хочуть відкрити 40 магазинів по всій Україні.

Раніше видання All Retail інформувало, що в Миколаєві в кінці минулого року почав працювати перший в Україні магазин Mere. Однак пропрацював він недовго і був змушений закритися. Причину пояснили тим, що магазин "відчуває складнощі з товарами".

За інформацією Retailers вже наступного тижня нові магазини mere відкриються в ряді міст, зокрема в Чернівцях, Білій Церкві і відразу чотири магазини в Дніпропетровській області. Розвитком мережі Mere і виходом на український ринок займається ТОВ Альянстрейдсервіс.

Підкреслюється, що кінцевим бенефіціаром цієї компанії вказаний засновник російської мережі дискаунтерів Світлофор Сергій Шнайдер. Варто відзначити, що російський дискаунтер Світлофор протягом декількох років розвивається в інших країнах. Так, магазини мережі Mere працюють у ряді європейських країн: Німеччині, Польщі, Литві, Сербії, Латвії.

Раніше портал Hyser повідомляв, що мережа українських супермаркетів АТБ потрапила в гучний скандал через свою продукцію.

Також наш портал інформував, що починаючи з 2022 року в Україні заборонять у всіх точках торгівлі продавати пластикові пакети.

Нагадаємо, що українець ледь не влаштував бійку в супермаркеті через те, що касир не дав йому 1 копійку здачі.