Одесит перетворив непримітний "Москвич" на гоночний автомобіль, який дає фору навіть топовим іномаркам

Одна думка про те, що Москвич може перегнати люксову іномарку звучить як фантастика. Однак одеський пенсіонер довів, що це більш ніж можливо. Його нічим не примітний "Москвич" зміг обігнати такі "заряджені" іномарки як BMW M4, Porsche Cayenne та Audi S3. Відео заїзду опублікували на youtube-каналі Крутящий Момент.

Одесит, який у своєму колі відомий як дядько Вова створив зі старенького "Москвича" справжній гоночний автомобіль. Він модернізував Москвич 2141 і тепер без праці залишає позаду самі топові іномарки.

Відзначається, що майстер не міняв двигун в автомобілі, а лише розкрив його потенціал, досконально його переробивши. Відомо, що в моторі встановили посилені шатуни, гільзи і поршні. Трансмісія і задня Підвіска були взяті з Audi S6.

У найпершому заїзді позмагатися з непримітним "Москвичем" вирішив водій відомого Mercedes-Benz G-клас або як його називають в народі "Геліка". Вже на перших секундах "Москвич" не залишив жодного шансу німецькому позашляховику. Водій здався на півдорозі.

Далі з "Москвичем" змагалися ще ряд іномарок, зокрема BMW M4, Porsche Cayenne і Audi S3. Але радянський автомобіль не залишив шансу і їм.

Власник модернізованого "Москвича" не зізнається яка потужність його автомобіля, проте проаналізував заїзди, можна припустити, що не менше 300-350 кінських сил. Однак це лише припущення.