Україну накрила дощова погода, яка зовсім не сприяє пляжному сезону. На українських курортах практично немає відпочиваючих. Пляжний сезон під загрозою.

Дощі і грози в останні тижні накрили практично всю Україну. Така погода зовсім не сприяє відкриттю пляжного сезону. Мало того, що калюжі «по коліно» так і температура повітря не дозволяє комфортно купатися і приймати «сонячні ванни». Не дивно, що відпочиваючих на українських курортах зараз набагато менше, ніж в аналогічний час, наприклад, рік тому.

У Генічеську, наприклад, за минулу добу випало 32,5 мм опадів, а температура повітря вдень склала 20 градусів. Не дуже-то комфортна погода для купання в морі і загоряння на пляжі.

А прогнози Гідрометцентру невтішні. Херсонський Гідрометцентр прогнозує, що дощова і нежарка погода в області протримається ще тиждень. І тільки з 22 червня слід очікувати потепління до 24-ох градусів.

Не дивно, що багато відпочиваючих скасовують або переносять свій відпочинок на інші місяці.

За даними карти погоди в реальному часі windy.com, температура води і вздовж Арабатської стрілки - 22 градуси. Така ж температури води в Кирилівці та Бердянську. Температура повітря вдень тут досягає 22-24 градусів.

У Приморському біля Вилкового і в Коблево температура води на градус холодніше - 21 градус, біля Скадовська, Чорноморська і Затоки вода прогрілася до 20 градусів, а в Одесі всього 19 градусів.

Як повідомлялося раніше, українців попередили про магнітні бурі. Коли чекати погіршення самопочуття?

Hyser також писав, що в Україні оголосили штормове попередження. Коли чекати погіршення погодних умов?