До кінця поточного року мережа російських магазинів Mere має намір відновити роботу магазину в Миколаєві, який був закритий в 2020 році.

Крім того, в планах відкриття 40 магазинів до кінця року, пише "Ліга". Про це повідомив директор з розвитку Mere в Україні Артем Хоменко.

Вже на поточному тижні відкриються магазини в Білій Церкві, чотири магазини в Дніпропетровській області і один магазин в Чернівцях.

У нашій країні магазин Mere був відкритий минулого року в Миколаєві, але його незабаром закрили. Директор з розвитку тоді пояснив це складнощами з товарами і сказав, що магазин закритий тимчасово. А за даними джерел allretail, причиною стала недостатньо ефективна робота персоналу магазину.

Виходом Mere на український ринок і розвитком мережі займається Альянстрейдсервіс, зареєстрований 18 липня 2019 р бенефіціаром компанії зазначено ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ НСКТрейд, зареєстроване в Мінську. Кінцевим бенефіціаром вказаний засновник російської мережі дискаунтерів Світлофор Сергій Шнайдер.

Mere - це проект власників російської мережі Світлофор, яка належить бізнесменам з міста Красноярськ — Сергію та Андрію Шнайдерам. Мережа позиціонує себе як "жорсткий дискаунтер" - пропонуючи більш низькі в порівнянні з конкурентами ціни. Чотири магазини мережі працюють у Німеччині. Також mere відкриваються в Латвії, Литві, Естонії, Польщі, Сербії. У планах-Іспанія, Франція, Греція і Великобританія.

Раніше Hyser писав про те, що починаючи з 2022 року в Україні заборонять у всіх точках торгівлі продавати пластикові пакети.

Також Hyser повідомляв, що українець ледь не влаштував бійку в супермаркеті через те, що касир не дав йому 1 копійку здачі.

Нагадаємо, що мережа українських супермаркетів АТБ потрапила в гучний скандал через свою продукцію.