У Кирилівці оригінально відкрили новий сезон

Календарне літо настало вже як два тижні тому, але погода, схоже, забула про це. Однак це зовсім не привід відкладати відпочинок і веселощі. Саме так подумали в Кирилівці, де відпочиваючі змогли спостерігати компанію Дідів Морозів, яка захопила корабель. Курйозним відео поділився портал РІА Мелітополь.

Не літня погода, яка спостерігається в Україні з самого початку червня перекреслила плани багатьох щодо відпочинку. Через дощі пляжний сезон в Україні починається із запізненням, зокрема така ситуація в Кирилівці.

Однак місцеві жителі вирішили не засмучуватися через природні катаклізми і повеселиться всупереч всім примхам погоди. Так, на курорті вирішили незвично відкрити пляжний сезон. Компанія Дідів Морозів "захопила" кораблі, який пристосували до автомобіля і встановили на нього ялинку. Так весела компанія проїхалася по Федотовій косі.

Варто відзначити, що задумка вдалася на всі 100%, адже незвичайний транспорт і Діди Морози в розпал літа змусили посміхнутися тих, хто вже зажурив через зіпсовану погодою відпустку.

До слова, курйозні ситуації на українських курортах не рідкість. Так, нещодавно в мережі поширилося кумедне відео, на якому комунальники в Бердянську дуже "креативно" підійшли до завдання очистити пляж від водоростей. На берег викинуло багато водоростей, але комунальники вирішили особливо не морочитися і почали збирати рослини вилами і закидати з назад в море. Ефективність такої праці була не дуже, оскільки море штормило, і всі водорості поверталися на пляж. Однак ситуація дуже повеселила користувачів мережі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що курортників поінформували про загрозу на Чорному морі.

Також наш портал інформував, що через забруднення води в Одесі курортники сидять в готелях.

Нагадаємо, що українцям розповіли, де можна дешево відпочити на морі в Україні.