В тимчасово окупованому Луганську вибухнув газопровід і почалася сильна пожежа

У ніч на 18 червня в тимчасово окупованому Луганську прогримів потужний вибух на газопроводі, а потім почалася сильна пожежа. Про це інформує obozrevatel.
Інцидент стався вночі близько 02: 00 в районі парку імені 1 травня на території тимчасово окупованого Луганська. В результаті вибуху і подальшого загоряння без газопостачання залишилося 40 об'єктів. Очевидцям вдалося зафіксувати момент НП. На опублікованому в мережі відео видно, як над місцевістю піднявся стовп диму.

У місцевому підприємстві "Луганськгаз" підтвердили інформацію про подію. За інформацією підприємства вночі на газопроводі середнього тиску стався вибух, в результаті чого почалася пожежа. На місце події прибули правоохоронці для встановлення причин вибуху.

Також в "Луганськгаз" заявили, що через аварію 20 житлових будинків і 21 комунально-побутовий об'єкт залишилися без подачі природного газу.

Згідно з інформацією загоряння на газопроводі вдалося ліквідувати близько 06: 30 ранку. На місці НП вже проводяться роботи з відновлення газопроводу. Відзначається, що подачу газу відключеним абонентам відновлювати відразу після завершення робіт.

Варто відзначити, що за словами очевидців події з ночі 18 червня місце вибуху було оточене, а шляхопровід, який знаходиться недалеко від місця вибуху, візуально не постраждав.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Києві спалахнула масштабна пожежа в багатоповерхівці. В результаті події загинула жінка.

Також наш портал інформував, що у Києві сталася пожежа в житловому будинку. Вогонь охопив площу в 150 квадратних метрів, а для ліквідації загоряння залучили кілька десятків рятувальників.

Нагадаємо, що у Черкаській області сталася масштабна пожежа в приватному будинку. В результаті події загинули жінка 68 років і дві дівчинки 4 і 6 років.