В Ялті сталася повінь, якій деякі виявилися навіть раді.

Зокрема, на цей рахунок висловилася керівник турагентства з Уфи Марія Сухарева, яка привітала жителів Ялти з їх природним катаклізмом. Зробила вона це на відео, яке виставила на своїй сторінці в Instagram, шокувавши тим самим багатьох користувачів.


На відео Марія радісно повідомляє, що "Ялту змило", і ця новина для неї краще, ніж День Народження чи будь-яке інше свято. Вона зазначила, що завдяки цьому люди зможуть отримати гідний відпочинок в прекрасних готелях, а не в якомусь сараї в Ялті, розташованому в приватному секторі.

У зв'язку з тим, який ажіотаж в мережі викликали її слова, пізніше Сухарева змушена була виправдовуватися і вибачатися. Вона пояснила, що її радує не сам потоп в Ялті, а відкриття курортів в Туреччині для росіян. На цей час понад 36 тисяч користувачів переглянуло відео Марії і зібрало більше ніж 2 тисячі коментарів.


Користувачі визнали поведінку Сухаревої в даній ситуації, м'яко кажучи, неадекватною. Так, вони відзначили, що не варто забувати про закон бумеранга і порадили їй наступного разу бути обережніше зі словами і не радіти чужим бідам.

Крім того, деякі визнали жінку "недалекою", про що відкрито написали в своїх коментарях.


Раніше "Hyser" писав про те, що українців попередили про природні катаклізми.

Також наш портал повідомляв, що в Україну йде дика спека вище 30 градусів.

Нагадуємо, що в Україні затоплює популярні курорти і пляжі.