ПриватБанк попередив про введення нових правил щодо карт

ПриватБанк поінформував клієнтів про введення нових правил користування карт. У фінустанові зазначили, що нові правила були впроваджені в рамках закону про фінансовий моніторинг і без цих змін банк не зміг би обслуговувати клієнтів. Про це пише cxid.info.

Так, українцям доведеться дотримуватися нових правил при здійсненні грошових переказів. Такі заходи були прийняті в якості протидії хабарництву, відмиванню грошей, а також фінансуванню тероризму.

Тепер при поповненні бізнес-карти, не залежно від суми, в додатку Приват24 або терміналі самообслуговування система переадресує клієнта на сторінку поповнення поточного рахунку одержувача. Клієнту буде необхідно заповнити всі необхідні поля.

Також блокуватимуться перекази грошей з карт інших банків, якщо сума перевищує 30 тисяч гривень. Проведення такої операції буде можливо тільки через IBAN-номер поточного рахунку клієнта Приватбанку. Нові правила поширюються на всі види бізнес-карт Приватбанку.

Варто відзначити, що ПриватБанк є найбільшим банком країни і його послугами користуються мільйони клієнтів. Тому фінустанова постійно розвивається і намагається зробити сервіс максимально зручним. Так, нещодавно стало відомо про нову і корисну функцію в Приват24. Тепер при переказі коштів не потрібно шукати номер банківської карти, а достатнього всього лише номера телефону. У додатку можна вибрати одержувача з телефонної книги. Важливо підкреслити, що Відправити переказ можна не на будь-який номер телефону, а тільки на фінансовий номер телефону клієнта Приватбанку.

Раніше портал Hyser повідомляв, що ПриватБанк почав блокувати гроші на картках "універсальна".

Також наш портал інформував, що ПриватБанк підвищив комісію за грошові перекази через Приват24 на рахунки комерційних одержувачів за їхні послуги.

Нагадаємо, що українців попередили про нові правила переказу грошей з картки на картку.