Синоптики поділилися прогнозом погоди на кілька днів.

Згідно з ним, вже ближче до кінця червня відбудеться різкий спад спеки в Києві, після чого повернеться період дощів і гроз. Так, до четверга, 24 червня, температурні показники будуть підвищуватися, а потім підуть на спад. Про це пише "Апостроф".

Синоптики назвали дату різкого спаду спеки в Києві, фото: YouTube

Таким чином, вже в неділю, 27 червня, різко впаде температура повітря до 21 градуса тепла. Опади у вигляді дощів з грозами наздоженуть столицю з 23 по 29 число. Однак вони будуть періодичними і вже з вівторка, 29 червня, повернеться нестерпна спека.

В результаті +30 градусів температура повітря досягне в понеділок, 5 липня. Також варто відзначити, що з поверненням тепла, опади відступлять. Так, з 30 червня до 6 липня небо обіцяє бути ясним і без опадів.

Синоптики розповіли, які ще сюрпризи підготувала українцям погода, фото: РБК-Україна

До слова, сьогодні, 22 червня, незважаючи на досить теплі погодні умови, дощі теж себе проявлять. Зокрема, вони накриють всю країну, за винятком її східної та північної сторони. При цьому температура повітря знизиться на пару градусів, але все одно буде по-літньому тепло - вдень до +34, вночі - до +20 градусів.

У середу, 23 червня, погодні умови будуть приблизно такі ж, тільки термометри покажуть трохи менше - вдень до +33, вночі - до +20 градусів. Дощі очікуються в Україні і в четвер, 24 червня, які обійдуть стороною тільки східну частину (Донецьку, Луганську та Харківську області).

Раніше "Hyser" писав про те, що під Одесою через рясні зливи може прорвати трубу.

Також наш портал повідомляв, що в Україну йде дика спека вище 30 градусів.

Нагадуємо, що в Україні затоплює популярні курорти і пляжі.