Безліч українців, які проживають в Голосіївському районі в столиці України почали скаржитися на головний біль і періодичну нудоту. Це все пов'язано з тим, що повітря в цьому районі значно погіршилося, через занедбаного колектора і каналізації.

Про це повідомляє портал "Апостроф Київ"

Про неприємну ситуацію розповіла мешканка Голосіївського району Ганна Зегребельна, яка вже кілька днів мучиться від нудоти і різкого головного болю. Вона наполягає на тому, що нестерпний сморід, який стоїть в одному з районів Києва вкрай погано впливає на здоров'я людини. Крім цього, Анна акцентувала особливу увагу на тому, що покинутий колектор дуже сильно забруднює навколишнє середовище.

У цьому занедбаному колекторі в будь-яку хвилину може статися обвал, так як бетонні плити вже йдуть під землю, а поруч з ними знаходиться станція метро. Дуже важливо відзначити те, що новобудови дали немаленьке навантаження на каналізаційну систему, адже про це забудовники абсолютно не думають.

За словами Ганни Загребельної місцева влада обіцяла зробити реконструкцію колектора ще в 2017 році, але, на превеликий жаль, цього так і не сталося. Саме через це і можна спостерігати таку сумну ситуацію в Голосіївському районі. Відомо, що ще минулого року через аварію там відремонтували 153 метри трубопроводу.

Мешканка Києва Ганна не єдина людина, яка відчуває нудоту і головний біль. Багато жителів Голосіївського району регулярно скаржаться на погане самопочуття через занедбаного колектора і запущеної каналізаційної системи. Вони повідомляють районній адміністрації про те, що майже половина київських каналізацій перебувають у жалюгідній ситуації. Потрібно вживати якихось заходів, так як майже третина всіх каналізацій в столиці знаходяться в аварійному становищі.

Нагадаємо, що синоптики повідомляли, що в Україну йдуть зливи і грози.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Києві помітили унікальний автомобіль на німецьких номерах.

Також портал "Hyser" писав, що синоптики попередили українців про нові високі температури.