У лідируючій політичній партії України "Слуга народу" була висунута нова і несподівана пропозиція. Один з депутатів повідомив про те, то в Україні можуть скасувати військовий призов.

Про це розповів представник "Слуги народу" Олександр Корнієнко.

Стало відомо, що 23 липня 2021 року добігає кінця 5-та сесія Верховної Ради України. За цей останній сезон українці можуть побачити безліч законів, які були прийняті і багато чого змінили.

Лідер партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів про одну з можливих змін, які можуть торкнуться військового призову.

Він сказав про те, що питання Про Національний опір залишається відкритим вже кілька років. Тепер же він буде поступово вирішаться і багато змін будуть втілюватися. Швидше за все, що вже в наступному голу деякі зміни вже будуть застосовані.

Процес, який супроводжується реформою військкоматів дозволить скасувати військовий призов вже до 2023 року.

Олександр Корнієнко акцентував увагу на тому, що військова реформа відбуватиметься постійно в майбутньому часі. Вони очікуються через те, що це безпосередньо пов'язано з членством НАТО.

Крім цього, в наступному сезоні буде продовжена стратегія, яка стосується деолігархізації, яка допоможе відновити справедливість. Будуть застосовані зміни в податкових та економічних пакетах. Вже цієї осені триватиме тема, яка всім приїлась, це стосується тарифів на комунальні послуги.

Що стосується системних реформ, то вони теж будуть відкриті, так як децентралізація конституційних змін не дуже легка робота, саме тому практично неможливо спрогнозувати, як ці реформи будуть втілюватися в найближчому майбутньому.

Також відомо, що в другому читанні швидше за все буде прийнятий закон про олігархів. Олександр Корнієнко каже, що за будь-яких обставин вже восени буде застосовано закон. На його думку, в цей закон можливо вносити різноманітні зміни, але вони ні до чого не приведуть. Він стверджує, що закон про олігархів – фундаментальний і прописує нові відносини між бізнесом, політикою і звичайно ж суспільством. Колеги Олександра Корнієнка внесли понад 1230 поправок.

Нагадаємо, що Загородній сказав про те, що Володимир Зеленський розуміє, що Медведчук – його головний конкурент.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Медведчук прокоментував дії влади.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли про новий закон щодо субсидій.