На Львівщині 6-річний дитина позбувся чотирьох пальців лівої руки після того, вибухнула петарда.

В відділі комунікації ГУНП Львівської області у вівторок, 20 липня, повідомили про те, що до них надійшла інформація від диспетчера швидкої допомоги, пише "УНІАН". Медики повідомили про подію в одному з сіл.

Під час гри петарда вибухнула у хлопчика в руці. В цей час разом з ним в приміщенні перебувала його мати.

За фактом події слідчі відкрили кримінальну справу за статтею 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлено опіку або піклування) Кримінального кодексу України.

Відомо, що дитину госпіталізували до Львівської міської клінічної лікарні, до 8 відділення з діагнозом "травматична ампутація чотирьох пальців лівої кисті".

Медики розповіли, що хлопчикові зробили операцію вночі, проте попереду йому належить ще одна.

Нагадаємо, що в тій же Львівській області був затриманий небезпечний злочинець, який вбив двох чоловіків. Злочини сталися з різницею в два тижні

Першою жертвою маньчка став 41-річний чоловік, який отримав дві кулі, коли йшов по вулиці. Так як ворогів він не мав, поліцейські не могли знайти зачіпки, хто б це міг зробити.

Через два тижні сталося подібне вбивство. У 43-річного чоловіка невідомий вистрілив два з точно такого ж зброю.

Затримали злочинця абсолютно випадково. Під час відпрацювання території місцеві поліцейські помітили підозрілого хлопця, який зупинив рейсовий автобус Львів – Ужгород. Пізніше траснпортний засіб зупинили і виявили у 23-річного чоловіка обріз і патрони.

Коли злочинця почали допитувати, то він відповів, що конкретних мотивів вбивства у нього не було - він просто вибирав старших чоловіків. Та як на вигляд на несамовитого він не схожий, судмедекспертиза визначить його психічний стан.

Раніше Hyser писав про те, що у центрі Дніпра кілер розстріляв машину з дитиною.

Також Hyser повідомляв, що у Росії задушили відому б'юті-блогершу.

Нагадаємо, що у київському парку було виявлено тіло жінки без ознак життя.