Мама знаменитої співачки Наташі Корольової Людиміла Поривай викликала бурхливу реакцію в соцмережі, опублікувавши фото зі старшою дочкою Іриною Осауленко.

На знімку мама і дочка позували на тлі блискучої фотозони. Людмила одягла яскраву сукню і доповнила її вже традиційним виразним макіяжем. Її дочка зупинила вибір на більш стриманому вбранні в темних тонах.

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішній вигляд представниць зіркового сімейства, а також розкритикували Людмилу за спроби виглядати молодше, ніж вона є. Також гості сторінки відзначили, що Руся з роками змінилася до невпізнання:

Ірина Осауленко-старша сестра знаменитої естрадної "русалки" в 90-х роках виступала на сцені під псевдонімом Руся і була досить популярною артисткою.

Але її музична кар'єра завершилася через страшну трагедію-смерть сина. На той момент Ірина з чоловіком жили в Америці, а пізніше у них народилося ще двоє дітей – син Матвій і дочка Софія.

До слова, після народження у хлопчика був діагностований аутизм. Але батьки говорять про те, що ця дитина дана їм, щоб вони могли змінитися: "У кого такі діти, впадати у відчай не варто. Напевно вони дані для того, щоб нас змінити". Крім того, співачка сподівається, що їх дочка Софія продовжить піклуватися про брата, коли їх не стане.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова влаштувала оригінальну фотосесію і наштовхнула фанатів на думки про "протезах".

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова обурила соцмережі дивним сніданком з ікрою і огірками.

Нагадуємо, що мама Наташі Корольової здивувала шанувальників зовнішнім виглядом і надто відвертим вбранням.